Video: Preotul care a Sărăcit Țara de 10 Miliarde de Euro !

Economic General Politic Șocant

Mădălin Iscru, preotul din Sâmbăta Nouă, Județul Tulcea, este cel care a pus bazele societații fantomă care a dus la sărăcirea si degradarea satelor din Romania.

Acum 6 ani de zile Liviu Dragnea a pus bazele programului de dezvoltare locală, Ministerul de interne este obligat atunci sa aloce peste 10 miliarde de euro către primariile din toată țara. Acești bani trebuiau sa ajunga la firmele de construcții care trebuiau sa modernizeze infrastructura satelor din Romania. Din aceste moment începe sărăcirea satelor din România.

Preotul Mădălin Iscru ajunge consilier la Ministerul Dezvoltarii, Dupa cateva saptamani acesta preia societatea Hercinic SRL un fost butic de cartier, firmă cu zero angajați și zero cifră de afaceri. Acum incepe alocarea fondurilor de la minister catre societatea preotului Mădălin Iscru.

Sunt alocati bani pentru a renova școli, camine culturale si dispensare, in doar 4 luni de zile acesta a primit peste 130 de contracte.

Reporterii de la RECORDER au aflat pentru noi , pentru populație, intreaga poveste ! Va rog sa urmariti video-ul de mai jos pentru toate detaliile strânse de cei de la Recorder!

(Sursa -Youtube\Canalul- Recorder)


Preotul Mădălin Adrian Iscru a primit acum ceva vreme din partea Episcopului Tulcii o diplomă de vrednicie, se pare ca in țara noastra hoții sunt premiați !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *