Șocant: O bătrâna din Timiş are pensia de doar 27 lei

Șocant

Este de-a dreptul șocant bătrâna pe nume Elisabeta Vasiloni are vârsta de 82 de ani şi provine din comuna Bucovăţ, judeţul Timiş. Bătrânica a muncit toată viața ei la CAP, ajunsă la bătrânețe aceasta are o pensie de numai 27 de lei, și nimeni nu vrea sa o creadă de aceeia bătrâna a arătat cuponul de pensie.

Bătrâna încă muncește la vârsta ei înaintată pentru a se putea întreține și pentru a putea supraviețui, aceasta ăși vinde produsele intr-o piață din Deva.

Tanti Elisabeta nu cere milă, aceasta dorește sa arate cum au fost rasplatiți anii ei de munca!

Doar 27 de lei. Aceasta este pensia Elisabetei Vasiloni, bătrânica din judeţul Timiş. Aceasta face naveta zi de zi pentru a se putea întreține.

Bătrâna spune că nu a fost crezută de nimeni că are de primit lunar doar 27 de lei pensie. Aşa că a adus cu ea cuponul de pensii, să demonstreze tuturor că a spus adevărul.

cuponul de pensii al Elisabetei Vasiloni

Dacă aceasta nu ar fi avut grădina la care muncește cu greutate in fiecare zi. Bătrâna ar fi avut cu siguranţă o soartă teribilă.
Elisabeta Vasiloni dorește sa propună domnilor care au pensiile speciale. Să îi stie viața pentru a vedea si ei cum e posibil ca dupa ani de muncă la CAP sa trăieşti cu 27 de lei pe lună.

Bătrâna spune ca banii care îi da pe chiria tarabei pentru a-și vinde legumele e scumpă și vanzările merg prost.

Tanti Elisabeta spune că vânzările se mișca tot mai greu, dar că nu își permite să renunțe , nu ar putea face nimic cu pensia de 27 de lei.

Bătrâna nu vrea măcar sa își inchipuie s-ar intâmpla dacă s-ar îmbolnavi. Nu ar mai fi în stare să își muncească peticul de pământ. Cu 27 de lei pensia aceasta nu ar fi în stare sa își permita macar să își cumpere medicamente.

Femeia a muncit ani de zile si a cotizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *