Smartphone-ul la care bateria ține o săptămâna!

Știinta și Tehnologie

Smartphone-ul la care bateria ține o săptămâna a fost scos pe piață de firma de baterii Energizer. Acesta ne face sa ne aducem aminte de nokia 3310, telefonul pe care uitam să îl îmcărcăm.

Despre acest telefon au avut loc discuții intese , foarte multă lume a fost curioasă despre perdormanța acestuia si au stat la coadă momente bune de timp pentru a reuși sa se puna mâna pe acest dispozitiv.

In momentul in care il compari cu alte smartphone-uri acesta pare o cărămidă.

Este cel mai mare smartphone care a fost scos pe piață in ultima perioada de timp. Acesta are o baterie cu o capacitate extraordinar de mare de 18.000 miliamperi ora. pare a fi mai mult un ecran atașat la o baterie decât un telefon.

Acest telefon are un ecran full HD, cu o diagonală de 6.2 inch. Un procesor destul de rapid, dispozitivul mișcându-se destul de bine. Ecranul este intins in totalitate pe suprafața telefonului. Dispozitivul arata ca orice telefon de ultimă generatie din anul 2019.

Ce-a mai interesantă este camera frontală. Aceasta iese pur si simplu din telefon cand este folosită. Aceasta a fost dotată cu două obiective. In momentul in care camera nu este folosită aceasta este retrasă in interiorul telefonului.

E clar ca este un telefon are o durată de funcționare mare, dar totuși e posibil ca lumea să aiba o reticența in a achiziționa acest telefon. În timp ce bateria i-ar putea face pe oameni să-l cumpere, unele dintre celelalte proprietați ale telefonului nu sunt la fel de impresionante.

Dispune de:

  • procesor de 2GHz de la MediaTek și nu este rezistent la apă.
  • USB Type-C pentru „încărcare rapidă” (8 ore pentru încărcare completă).
  • Memorie RAM de 6 GB,
  • Ecran LCD de 6,2 inch,
  • Camera triplă cu 12 megapixeli, cu senzor de adâncime,
  • Android 9
  • Cameră dual selfie.

În plus, această baterie enormă îi permite să se dubleze ca o bancă de alimentare, permițându-vă să încărcați alte dispozitive.

Telefonul Energizer Power Max P18K Pop va fi lansat în această lună la prețul de 600 de euro,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *