Si-a batut iubita ore in sir. Vecinii au auzit dar au ramas nepasatori.

Șocant

Este incredibil cat de cruzi pot fi unii oameni si cat de indiferenti si nepasatori sunt cei care sunt martori la actele de cruzime facute de altii.

Un tanar din Brasov a fost luat de politia din brasov si pus sub cercetare dupa ce si-ar fi batut cu bestialitate iubita, ore in sir. Aceasta ar fi dorit sa il paraseasca dar se pare ca individul s-a opus, i-a retinut actele si banii urmand ca apoi sa o loveasca neincetat.

Cearta a escaladat rapid iar individul a inceput sa o loveasca cu bestialitate. Vecinii ar fi auzit urlete si tipete din apartamentul acestora, care ar fi durat ore in sir dar se pare ca nimeni nu a facut nimic in privinta aceasta.

Dupa mai multe ore de chin, femeia a reusit sa iasa din mana barbatului si a apelat serviciul de urgenta 112 astfel politia a intervenit si s-a ajuns la incatusarea individului de 31 de ani si retinerea acestuia pe o perioada de 24 de ore.

Vecinii audiati au recunoscut ca au auzit tipete si zgomote din apartament si nu au facut nimic sa opreasca cearta. Cei doi au impreuna o fetita de cativa anisori dar care se pare ca nu era acasa in momentul acela.

Luat la audieri acuzatul si-a recunoscut fapta si este acuzat de violenta in familie si furt.

Femeia a cerut ordin de restrictie impotriva barbatului de la politia sectiei 4 Brasov. Ulterior s-a emis un ordin de protectie provizoriu pe o durata de 5 zile.

Totusi este de acuzat si nepasarea vecinilor. Conflictul ar fi putut fi oprit mult mai rapid. Era nevoie de un singur telefon la serviciul de urgente 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *