Salarii Atractive.Penny Market Angajeaza In toata tara.

Economic

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, suntem aici sa va dam o idee. Lantul de supermarket-uri penny market face angajari in masa pentru dferite posturi, in aproape toate orasele din tara. Se fac angajari in 14 orase din Romania, pe diferite posturi si se ofera salarii destul de atragatoare!

În cadrul companiei penny market ti se ofera perspective de dezvoltare într-un mediu de lucru sigur și dinamic. Iți poti începe o cariera și te poți dezvolta profesional. Ti se pun la dispoziție o structură organizatorică flexibilă în care angajații se află în centrul atenției

Pentru unele posturi, salariile sar de 3.000-4.000 de lei, ajungând pâna la 5.000 de lei. De asemenea, unii casieri câstiga salarii de 2.600-2.800 de lei.

Penny Market cauta oameni pentru urmatoarele posturi:

Penny angajari – Lista joburilor

 • sef de magazin
 • conomist
 • economist casierie
 • private label manger
 • asistent apartament constructii
 • avocat intern
 • casier
 • lucrator comercial
 • adjunct Sef de magazin

Locurile de munca sunt disponibile în orasele:

 • Apahida
 • Arad
 • Bacau
 • Brasov
 • Bucuresti
 • Cisnadie
 • Constanta
 • Cugir
 • Floresti
 • Iasi
 • Pascani
 • Sacele
 • Timisoara
 • Voluntari
 • Zarnesti

Penny angajari – Ce salari si bonusuri se ofera

Salariile difera in functie de zona in care este situata supermarketul, astfel ca :
Un casier angajat full time în Buzau, cu o experienta în domeniu de 4 ani, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei plus tichete de masa de 300 de lei lunar.

Un casier ce lucra si ca manipulator de marfa, angajat full time în Sibiu, cu o experienta în domeniu de mai putin de un an, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.130 de lei, un bonus de 100 de lei pe luna si tichete de masa de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time în Sibiu, cu o experienta în domeniu de un an, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un sef adjunct de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experienta în domeniu de 3 ani, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Penny angajari – Tichete de masa
Un sef de sectie angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experienta în domeniu de 7 ani, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Un sef de sectie angajat full time în Arad, cu o experienta în domeniu de 1 an, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un sef de sectie angajat full time în Arad, cu o experienta în domeniu de un an, câstiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.200 de lei, un bonus de 200 de lei si tichete de masa de 300 de lei.

Un sef de echipa angajat full time în Arad, cu o experienta în domeniu de un an, câstiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an si tichete de masa de 300 de lei lunar.

Penny angajari – Lista salariilor
Un sef adjunct angajat full time în Cisnadie, cu o experienta în domeniu de 2 ani, câstiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.971 de lei.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experienta în domeniu de 2 ani, câstiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei si tichete de masa de 300 de lei.

Un casier angajat full time în Rosiorii de Vede, cu o experienta în domeniu de un an, câstiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un sef adjunct la Alba Iulia, cu o experienta în domeniu de 4 ani, câstiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 3.400 de lei si tichete de masa de 315 lei pe luna.


Un casier angajat full time în Simleu Silvaniei, cu o experienta în domeniu de 2 ani, câstiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.600 de lei plus tichete de masa de 350 de lei lunar.

Un director de magazin angajat full time la Oravita, cu o experienta în domeniu de 2 ani, câstiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 5.050 de lei plus un bonus de 8.000 de lei pe an si tichete de masa de 300 de lei pe luna.

Un asistent manager angajat full time în octombrie 2018 în Bucuresti, cu o experienta în domeniu de un an, câstiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Asadar daca sunteti interesati puteti sa ii contactati pe cei de la Penny Market in vederea stabilirii unui interviu pentru angajare. Locurile de munca de la ai sunt bine platite si prevad in funtie de post salari mari,noi va dorim succes in toate !

In plus cei de la penny in colaborare cu

REWE România desfășoară un PROGRAM de TRAINEE (stagiatură) pluridisciplinar, ce se adresează proaspeților absolvenți de studii superioare. Prin intermediul programului, candidații selectionați beneficiază de o înțelegere profundă și cuprinzătoare a structurilor organizației și proceselor pe care aceasta le derulează.

Candidații selectionați pentru a lua parte la acest program vor avea pe durata celor 12 luni, statut de angajați, beneficiind de contract de muncă pe perioadă determinată și retribuire salarială.

Programul de trainee se poate desfășura într-un singur departament pe parcursul anului, sau în 4 departamente.

La finalul programului de trainee cei ale căror calități îi vor putea recomanda, vor avea șansa de a prelua o poziție în cadrul companiei.

Pachetul tău de beneficii include:

– Salariu atractiv plus bonus de performanță;
– Asigurare medicală privată;
– Tichete de masă;
– Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
– Zile suplimentare pentru concediu de odihnă;
– Training pentru dezvoltare profesională.

Suntem tineri, prietenoși, energici și corecți. Ne concentrăm eforturile pentru ceea ce contează – simplu și rapid. Impunem tendințele în discount, așadar, fiecare idee contează. Toate departamentele funcționează ca o mare echipă, împărtășind aceeași cultură organizațională, aceleași valori și obiective.

1 thought on “Salarii Atractive.Penny Market Angajeaza In toata tara.

 1. Bună ziua ..Mă numesc Iojă Margareta locuiesc in oraşul şi sunt în căutarea unui loc de munca ..
  Am lucrat in următoarele domeni..
  La un abator secția tranşare carne de pui,la un restaurant ( împinge tava )ca ajutor bucatar spalat vase mari si farfuriile din retaurant si curațenie ..
  Aveam un salar ff mic si eram 3 persoane cu tot cu bucatareasa ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *