Protestatari #Rezist au vandalizat sediul Ministerului Justiției și au fost arestați.

Politic

Protestatarii #Rezist au vandalizat, iar, de acum este deja a treia oară în ultimul timp, sediul Ministerului Justiției! Sandi Matei, cunoscut pentru faptul că a bătut un bătrân în Piața Victoriei, a aruncat cu bulion, mai exact continut unei galeți intregi, în fața instituției, chiar sub nasul forțelor de ordine prezente la fața locului!

Jandarmeria a procedat imediat la arestarea lui Sandi Matei, dar si a altor protestatari prezenți la fața locului, incatușându-i pe toți. . Marian ”Ceaușescu” a fost cel care a deschis seria actelor de vandalism, marți seara, când a aruncat cu ketchup pe zidurile Ministerului Justiției, acesta chiar ar și filmat toate scenele . De asemenea si în acel moment, jandarmeria a facut arestări și i-au arestat pe membri grupului #Rezist și i-au amendat.

O mașină care ar aparține Ministerului Justiției a fost de asemenea vandalizată. Pe aceasta a fost aruncat muștar și a fost lipit un afiș cu mesajul: ”Noua ne-a sarit muștarul, Voi mai rezistați? 30 martie 2019 #MIE Dragnea”

Mașina care aparține Ministerului Justiției vandalizată 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *