Hoții deghizați in muncitori! O nouă metodă de furt in locuinte !

General

Hoții deghizați in muncitori! Pe zi ce trece hoții devin tot mai inventivi si mai iscusiți în furtul din locuințe. Poliția Romana ne avertizează sa fim foarte atenți la persoanele suspecte care se plimbă pe langa complexele de locuințe.

Hoții cauta ansambluri de locuințe, blocuri care sunt parțial in construcții. Acestia asteapta ca muncitorii sa termine programul si deghizați in muncitori cu veste reflectorizante si chiar unelte la ei. Trec nestingheriți si praduiesc tot ce le stă in cale.

Hoții deghizați in muncitori se folosesc de schelele montate pentru reabilitarea exteriorului cladirii, pentru a ajunge la apartamentele care par nelocuite.

In Bucuresti un hoț a avut curajul de a se angaja la o firma de reabilitare al unui bloc. Astfel a reusit sa pradeze mai multe apartamente din care a sustras mai multe bunuri si diferite sume de bani.

O doamna din Bucuresti ne povestește ca a ramas fara economiile pentru nunta fiicei sale.


Am plecat dimineață la munca. Știam ca se lucreaza la fațada de cateva zile. O vecină mi-a spus ca nu a vazut pe nimeni altcineva pe schelele exterioare, inafară de muncitorii de la firma care se ocupă de reabilitare.

Aveam banii pentru nunta ficei mele, nu știu ce sa mă fac !

In jur de 40 de apartamente au fost pradate doar in Bucuresti. Nu se stie exact înca numarul total de spargeri care au avut loc.

Vă sfatuim sa va procurați sisteme de inchidere mai bune la ferestrele locuinței și dacă este posibil sa fie cineva permanent acasa în perioada demararii lucrarilor de reabilitare sau consolidare.

Alți trei hoți au fost prinși in capitală in timp ce încercau sa fure cabluri de cupru. Aceștia s-au dat drept muncitori ale companiei care reabiliteaza Centrul Vechi .

Cei trei tineri aveau varste cuprinse intre 18 si 27 de ani. Unul dintre ei a fost eliberat recent din inchisoare. Aceștia au fost reținuti si duși la sectia 10 de Politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *