Constanța: Traficant de COCAINĂ și MARIJUANA, arestat.

Jud. Constanța

Statisticile arată că exista o creștere semnificativa a consumul de droguri în România. Drogurile ajung foarte usor în şcoli, facultăţi, sau la concerte şi festivaluri, cel mai mare consum de droguri este prezent in cluburile de fițe.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța, la data de 21 februarie a.c., au depistat un bărbat, Samaei Darjus Tunay, în vârstă de 27 de ani, cetățean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Acesta este cercetat pentru trafic de cocaină și marijuana. Potrivit informațiilor noastre, se afla pe teritoriul României de câteva luni. El a fost „săltat” de pe stradă, din zona Autogării Sud a municipiului Constanța (adică zona gară – n.r.). Ar fi declarat că se afla la malul mării pentru relaxare și distracție. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. La data de 21 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care a fost prezentat instanței de judecată pentru confirmarea mandatului internațional de arestare și predarea ulterioară către autoritățile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea polițienească în materie penală. scrie: replica online !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *