Barbat de 44 ani din Iasi, racola minore pe internet, facandu-le avansuri sexuale.

Șocant

Individul care este din Iasi, are varsta de 44 ani si sufera de nansim si potrivit psihologilor este posibil sa aiba tulburari psihice grave. Acesta s-a folosit de mai multe conturi false de pe diferite site-uri de socializare pentru a conversa cu minore de intre 10 si 12 ani si incerca sa le dea intalniri. Pe langa acest lucru individul incerca sa isi convinga victimele sa ii trimita poze nud.

Acesta a fost prins de tatal unei fetite in varsta de 2 ani, dupa ce acesta i-a intins o capcana. Tatal s-a folosit de metoda suspectului, facandu-si un cont fals acesta s-a dat drept o fata de 13 ani si a initiat o conversatie cu suspectul:

„Mi-a cerut poze indecente, daca am sanii mari?! Chestii,cum sunt imbracata si sa ne intalnim. Sunt si eu tata de o fetita de 2 ani si vreau ca maine sa nu se intample sa imi trimit copilul dupa paine si sa dea peste un asemenea personaj”.

Individul de 44 ani cauta pe retelele de socializare, unde reusi-se sa isi creeze mai multe conturi false, acesta a reusit sa se infiltreze in grupurile de parinti si sa gaseasca detalii si poze ale copiilor, lua legatura cu acestia si incerca sa ii convinga sa il sune, sa ii trimita poze indecente si chiar sa se intalneasca cu acesta.

Una dintre mame si-a creat un cont fals de copil si a intrat in vorba cu el.

Mai multi copii inocenti ar fi cazut in capcana individului, iar acesta chiar ar fi reusit sa convinga pe unii dintre copii sa ii trimita poze nud !

Mama:

„M-a intrebat unde stau, cati metri am, cati ani am. Ma punea sa sun la un hotel sa vad cat costa doua nopti de cazare. Imi cerea poze goala, a folosit si un limbaj vulgar.”

Suspectul a fost retinut de organele de politie, a fost internat la spitalul de psihiatrie Socola. Urmeaza ca medicii sa ii evalueze starea de sanatate mintala in vederea stabilirii daca acesta a avut discernamant.

Nu se stie cu certitudine cati copii inocenti au cazut prada abuzurilor barbatului. Unii copii in astfel de cazuri se simt rusinati si nu comunica cu parintii, astfel de fapte raman in taina.

Un medic specialist in psihologie relateaza :

„In cel mai rau caz putem vorbi despre transformarea victimei in agresor, adica pot ajunge si ei la varsta adulta sa abuzeze copii sau putem vorbi despre evitarea comportamentului sexual sau sexualizarea relatiilor sau despre un comportament sexual compulsiv”

Potrivit „Autoritatii Nationale Pentru Protectia Copilului”, In 2017 au fost inregistare pe teritoriul Romaniei, 15000 de cazuri de agresiune fizica sau verbala cu conotatie sexuala asupra copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *