Afla cine este tanarul premiat in UK de regina Elisabeta

General

Cornel Micu este un tanar student roman crescut in satul ghidici din judetul Dolj. Acesta a fost premiat cu o medalie de aur, chiar de regina Elisabeta a II-a, pentru rezultate exceptionale la invatatura in ultimul an de liceu.

Cornel a primit medalia „The Queen’s Gold Medal” pentru rezultatele excepționale obținute în ultimul an de liceu. Românul a absolvit liceul în cadrul  KES Academy Sixth Form (Academia Regele Edward al VII-a) din King’s Lynn, obținând cele mai bune rezultate

Cornel a primit două note A+ și două „A” în matematică, matematică suplimentară, informatică și italiană și dorește să urmeze o carieră în domeniul inteligenței artificiale.

La prezentare, au fost prezenti, fratele său mai mic Carlo și părinții lui Cristian și Adriana.

Cornel a spus: „Am avut o conversație foarte lungă despre modul în care familia mea și cu mine am venit în Marea Britanie, ceea ce studiez acum și cum am ales subiectul. „În ansamblu, a fost o poveste minunată; Regina a fost foarte drăguță și ne-a primit de la ușă pe măsură ce am intrat în cameră. „Este o onoare și nu m-am gândit că voi avea vreodată această ocazie. Este într-adevăr ireal. ”

Dna Micu a spus: „Suntem foarte mândri de fiul nostru. Este o zi specială pentru noi toți sa întâlnim regina.

„Suntem foarte mandri de Cornel si de ceea ce reprezinta pentru ca reprezinta ceea ce ne dorim.”

Medalia de aureste acordată doar celui mai bun la învățat la școala King Edward VII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *