Accident rutier pe podul de la Ovidiu, Constanța

Jud. Constanța

Un accident rutier destul de grav s-a produs in aceasta dimineata pe podul de la iesirea din localitatea Ovidiu. Podul situat la iesirea din localitatea Ovidiu, care traverseaza canalul Midia-Navodarieste cunoscut pentru incidentele rutiere.

Potrivit anchetatorilor care au fost la fata locului, acest accident rutier s-a produs din cauza neasigurarii la schimbarea directiei de mers, respectiv a benzilor de circulatie.

Din cele relatate reiese ca au fost implicate, in acest accident rutier, doua autoturisme si un tir. Accidentul s-a soldart cu ranirea usoara a doua persoane si ranirea grava a unei alta persoana.

Doua ambulante au fost departajate la locul accidentului, dar si un elicopter din dotarea Smurd. Elicopterul Smurd a preluat persoana grav ranita.

Conform spuselor celor de la IPJ Constanta:

Un barbat in varsta de 62 de ani se afla la volanul tir-ului, pe DN2A, banda 2, dinspre DN22 catre Ovidiu. Dupa ce acesta a travesrsat podul, din cauza neasigurarii la schimbarea benzii de circulatie, de pe banda 2 pe banda 1, a acrosat in partea stanga spate autoturismul marca Opel, condus de un barbat in varsta de 51 ani.

In urma impactului autoturismul opel a fost proiectat pe contrasens fiind lovit frontal de un alt autoturism. Acest autoturism era condus de un tanar de 23 ani. In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala usoara a unui barbat de 36 ani. Pasager in autoturismul condus de tanraul de 23 ani. Dar si a unui tanar de 16 pasager dreapta fata in acelasi autoturism.

Organele competente au actionat rapid la fata locului pentru demararea anchetei. A fost nevoie si de interventia drumarilor de la SDN Constanța. Acestia au lucrat la eliberarea  carosabilului, respectiv a benzii de circulație.

Podul de la iesire din localitatea Ovidiu, care trece peste canalul Midia-Navodari este cunoscut pentru incidentele rutiere constante care au loc. IPJ Constanta ne sfatuieste sa marim atentia la traversarea podurilor.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *