Accident rutier cauzat de ”Pandarii” de la Serviciul Rutier.

Jud. Constanța

Accident rutier in care două familii de constănțeni au fost la un pas de o tragedie. Duminică un echipaj de la poliția rutieră le-a sarit brusc în față pentru a-i opri. Soferul primului autoturism a fost luat prin surprindere si a franat brusc. În acel moment un alt autoturism a intrat in partea din spate a acestuia. Ambele mașini au fost avariate foarte grav.

Acest accident rutier a avut loc intre Țandărei si Bărăganu pe drumul national DN21A. Viteza maxima admisa pe acel drum national este de 100km/h dar agentii de circulatia sustin ca exista un indicator temporar care limiteaza viteza la 70km/h. Indicator care pare a fi un pic imaginar, pentru ca nimeni nu l-a vazut.

Tudor Z. era la volanul autoturismului Opel Astra dinspre Bărăganu cu direcția Țăndărei, cu destinația finală Constanța. În spate, într-un autoturism VW Jetta, se afla tot o familie de constănțeni. După zeci de kilometri de drum plin de gropi, între Bărăganu și Țăndărei s-a intrat pe o porțiune de drum reabilitată recent. Însă, chiar pe acea scurtă porțiune, se afla ascuns un echipaj de la poliția rutieră Ialomița, cu un radar.

In spatele acestuia rula un autoturism marca VW Jetta. Pe aceasta portiune de drum erau ascunși cei de la serviciul rutier. polițiștii au surprins autoturismul Opel având viteza de 100 km la oră (drum național, în afara localității) și au actionat. Au ieșit imediat din ascunzătoare și chiar în momentul în care treceau prin dreptul lor autoturismele de Constanța. Au pornit sirena și unul din polițiști a scos bastonul reflectorizant pe geam.

De aici și până la aparitia acestui accident rutier nu a mai fost decât un singur pas.

Primul șofer a frânat din scurt, moment în care autoturismul din spate nu a mai putut opri în condiții de siguranță și s-a izbit din plin de mașina din față.

La 100 km pe oră să îți apară polițistul în 2 metri în față și să-ți facă semn să oprești… Am fost la un pas de o nenorocire! Ambele mașini s-au făcut praf, au sărit air bag-urile, mai aveam puțin și ne răsturnam. Am coborât și i-am spus polițistului: „Ce faci nene, ne omori? Ne-ai făcut praf..

Mi-a spus că dacă mai deschid gura îmi face dosar penal pentru ultraj. Mi-a spus că m-a oprit că aveam viteza de 100 km la oră, dar eram pe drum național, proaspăt asfaltat, șoseaua liberă duminică, cu cât vroia să merg? Am mers 60 de km ca melcu pe același drum național plin cu cratere unde limita era 100, iar unde e asfalt bun au pus radar cu limită de viteză de 70. Mi-a mai spus că era un indicator cu limitare de viteză rămas de când s-a lucrat la drum, dar nu e adevărat. L-am rugat să mergem împreună să căutăm indicatorul, dar nu a vrut. Că nu stă la discuții..


a povestit Tudor.

Autoturismele au fost ridicate cu platforma, soferul primului autoturism a fost amendat cu suma de 435 de lei. Agentul de circulație este angajat pentru Serviciul rutier Țandărei , Agent Adrian Taroș.

Citeste și:

1 thought on “Accident rutier cauzat de ”Pandarii” de la Serviciul Rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *