A furat 40.000 €, Banii donați pentru o fetiţă bolnavă de leucemie

Șocant

A furat 40.000€.O tânără din Constanţa, care a organizat o strângere de fonduri pe Facebook pentru o fetiţă din Neamţ, bolnavă de leucemie, este acuzată că a furat toţi cei 40.000 de euro strânşi de la oamenii impresionaţi de povestea dramatică a fetiţei.

Florentina Gavrilă, o tanara din Constața este acuzată de fraudă. Aceasta a organizat pe site-ul de socializare Facebook o strangere de fonduri in numele unei fetițe din Neamț. S-au strans 40.000 euro, donați de oameni cu suflet mare, iar Florentina este de negasit. Fetita in numele careia s-a deschis strangerea de fonduri, Adelina Juncu este bolnava de leucemie.

Tânăra din Constanţa care, de asemenea, a fost diagnosticată cu leucemie, a inițiat zeci de strângeri de fonduri pe site-ul de socializare Facebook, în numele a mai mulți oameni bolnavi, printre aceștia se afla şi Adelina Juncu, o fetiţă din Neamţ in varsta de 11 ani.

Pentru Adelina, fetiţa bolnavă de leucemie,au donat mii de oameni fiind stransa o suma totală care s-a ridicat la 40.000 de euro.

Florentina Gavrilă a intrat in legatură cu parintii fetiței și a reusit sa obținaă toate documentele medicale si diverse fotografii ale Adelinei. Tânăra s-ar fi dat drept un reprezentant al unei asociații care luptă pentru persoanele bolnave de leucemie.

Cu toate aceste documente, Florentina Gavrilă a reuşit să deschisă strângerea de fonduri şi să adune cei 40.000 de euro necesari pentru tratamentul fetiţei.

Având toate documentele necesare, Florentina Gavrila a reusit sa deschida strangerea de fonduri pe site-ul de socializare Facebook, să impresioneze mii de oameni si sa adune o sumă impresionantă de 40.000 de euro. Acesti bani erau necesari Adelinei pentru tratamentul costisitor impotriva leucemiei.

Dupa ce s-au strans cei 40.000 de euro, Tânăra din constanta a șters postarea și nu a mai raspuns la telefon nimanui. Se crede că aceasta a luat toți banii și a disparut cu ei !

Adelina Juncu, fetița bolnava de leucemie şi părinţii acesteia sunt în Italia la o clinică specializată.

Părinţii fetiței au declarat că urmeaza a depune o plângere penală împotriva celei care ar furat banii necesari tratării, de la Adelina fetiţa lor bolnavă.

Adelina nu conștientizeaza situația, fiind extrem de bolnavă și la o varsta fragenda. Parinții adelinei spun ca aveau speranțe că aceasta sumă îi poate ajuta sa își salveze fetița din chinurile groaznice ale bolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *