10 Secrete sa „furi” inima unei femei.

LifeStyle

1. Curtați acea femeie, dar faceți-o cu tact fara a fi insistenti!

Cu alte cuvinte, nu incercati sa fiti exagerat de insistenti. Discutați mai întâi și arătați-i că sunteți interesați dincolo de fizicul sau infatisarea ei. Nu trebuie să veniți cu replici de agatat de prost gust. Puteți să spuneți pur și simplu: „Vreau să mă prezint …” Fii sincer și autentic arata ca doresti sa o cunosti. Multi baieti se intimideaza de frumusetea unei fete, dar ar trebui sa stiti ca si cele mai frumoase fete au sentimente. De multe ori am auzit pe strada „Ia uite si la ala ce iubita bomba are langa el, cum o fi reusit cu fața aia de prost?” Asta da dovada ce fel de oameni sunteti, schimbati-va atitudinea asta! E clar ca reusita lui se datoreaza caracterului puternic, preseverentei si sinceritatii.

2. Fi un gentleman!

Fetele nu vor să fie tratate ca o regină, dar vor să fie tratate ca o prințesă. O fata nu vrea să fii un „doarme-n papuci, vrea să fii „capul” in relatie sa preiei initiativa. Deschideți fiecare ușă pentru ea, chiar si ușa mașinii, asta nu va va face sa pareti „catelus”, din contra da-ti dovada de tarie de caracter. Daca iesiti la o întâlnire, lăsați-o mai întâi pe ea să comande. Arata ca iti pasa de ea si ca o poti proteja.

3. Fa-i complimente!

Spune-i ce iti place la ea, ce te atrage, fa-i complimente si nu doar cand e machiata. Fi foarte sincer. Un compliment nu inseamna sa ii zici: „cat de buna esti” sau „ai un fund beton” !.

4. Fii Inventiv , creativ!

Nu trebuie să aruncați cu banii pentru a o impresiona. Fa-i o surpriza inedita care sa o surprinda, asta va iubi. Oricine cu bani i-ar putea cumpara bijuterii si haine dar tu ii poti face inima sa tresara. Fiind original îi permite să vada că într-adevăr îți pasă de ea si vrei sa ii oferi o viata interesanta.

5. Invit-o des la iesiri !

Invită-o mereu la petreceri, evenimente cu prietenii tăi. Sun-o si aratai ca vrei sa iti petreci timpul mereu cu ea, arata-i ca vrei sa oficializezi relatia si ca vrei sa o faci cunoscuta tuturor prietenilor! Fetele iubesc asta.

6. Vorbeste frumos despre ea in fata altora!

Tratați-o frumos si plăcut în fața prietenilor și a familiei, așa cum faceți atunci când sunteți singuri. Pune-i in valoare calitatile. Despre probleme personale vorbiti doar cand sunteti singuri si incercati sa le rezolvati.

7. Fii atent cu ea!


Arătați-i că aveți grijă de ea și de nevoile ei. Fiți atenți la detaliile mici. Fetelelor le pasă de chestiile mici foarte mult. De exemplu daca la prima intalnire va spune ca ii plac iesirile in aer liber, urmatoarea intalnire puteti organiza un picnic pentru ea. Ar fi mai ieftin decat la un restaurant si mult mai placut pentru ea.

8. Arata-i ca o protejezi !

Orice fata iubeste sa se simta protejata asa ca, nu o lăsa să meargă singură acasa. Dacă merge pe jos, spune-i că vrei să mergi cu ea să o ții în siguranță. Dacă este cu masina, condu-o pana la masina. Dacă sunteți la un club și trebuie să meargă la toaletă, mergi cu ea si asteapta la usa pana iese.

9. Invata sa o asculti !

Las-o sa vorbeasca, sa termine ce are de spus, ascult-o iar abia cand e clar ca a terminat pune întrebări solide, sincere si directe care includ „ce”, „cum” și „de ce”.

10. Fii romantic !

Planifica ceva frumos la prima intalnire. Cum vrei să fie povestea ta de dragoste? Tu ești scriitorul. Când oamenii întreabă unde a fost primul tău sărut, nu vrei ca ea să răspundă cum că ai fost beat la o petrecere.

Acestea find spuse, multi omit aceste lucruri si ajung a jigni femeile si a le face sa se simta ofensate. Purtati-va cu femeile asa cum ati dori si ele sa sepoarta cu voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *